Újra a WSK mezőnyében

Szerző: Boncz Elek

A sérülése miatti kényszerszünet után a HUMDA Academy versenyzője, Gender Tamás Junior először áll rajthoz ismét a WSK mezőnyében. A hosszabb kihagyás után nagyon motiváltan tért vissza a versenypályákra az elmúlt hétvégén a Campionato Italiano ACI Karting bajnoki sorozatában.

Sikeres visszatérésként könyvelhette el az elmúlt versenyhétvégét az Olasz Bajnokság 4. fordulójában. A Circuito Internazionale Napoli-n megmutatta, hogy az ellenfeleknek továbbra is komolyan számolniuk kell vele! Az utolsó nyári versenyhétvégén Sarno-ban bebizonyította, hogy a júniusi bordasérülés után szerencsére teljesen felépülve, gyorsan visszaszokott a versenyzéshez, jól alkalmazkodva a mezőnyhöz. Nagyon jó részeredményeket könyvelhetett el, annak ellenére, hogy ezúttal a döntőbe jutás nem sikerült.

A napokban már a következő versenyhelyszínen tréningezve várja a folytatást a Kartodromo La Conca versenypályán. Muro Leccese-ben a WSK SUPER CUP BY MINI első fordulójára kerül sor a következő hétvégén. A kimondottan nehéznek számító versenypályán közel hatvan fős mezőnyben kell megméretnie magát, ahol a hivatalos program már szerdán kezdetét veszi a szabadedzésekkel. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző pilótánk szereplését természetesen ezúttal is részletesen nyomon lehet követni majd a social média felületein illetve a WSK hivatalos oldalán is!

Live Timing és élő közvetítés: wsk.it és Motorsport.tv

Social media felületek: facebook.com/TamasGenderJunior és Instagramon @tamasgenderjunior

Partnereink

Lázár Lovaspart logója
Zele-Bau logója
Príma Kft logója