A Champions of the Future utolsó fordulója következik

A Champions of the Future utolsó fordulója következik Gender Tamás Junior számára
A hétvégén Franciacortán indul Gender Tamás Junior 2023 Euro Series Champions of the Future ötödik, s egyben utolsó állomásán. Közel 40 nemzet, összesen 183 indulója méri össze tudását az OK-Junior kategóriában, amelyben talán még sosem indult ekkora mezőny. 
Valencia, Trinec, Rodby és Cremona után az olaszországi Franciacorta Karting Tracken rendezik meg a hétvégén a Champions of the Future utolsó versenyhétvégéjét, amely nagy megmérettetésnek számít a gokartosok számára. Nemcsak azért, mert 3 héttel később ugyanez a lombardiai versenyhelyszín ad otthont az FIA World Championshipnek, hanem azért, mert ekkora mezőny sosem volt az OKJ kategóriában. Az OK és az OKJ kategóriában összesen 350 versenyző rajtol a hétvégén, köztük Gender Tamás Juniorral.
Az RGMMC p által 2020-ban elindított Champions of the Future sorozat a legjobb nemzetközi versenyzők és csapatok számára szinte kötelezővé vált. A világ legnagyobb nevei közül néhány már megnyerte a versenyt, néhányan most versenyez, így a HUMDA Academy által támogatott magyar gokartos számára is szinte kötelező volt a nevezés.
A Franciacorta Racing Track 1300 méteres pályája gyors és technikás szakaszaival, lejtőivel kiérdemelte, hogy a legnépszerűbb és szakmailag is elismert versenyhelyszínként tartsák számom a nemzetközi gokartsorozatokban. Gender Tamás Junior számára sem ismeretlen a versenyhelyszín, hiszen több nemzetköi versenyen és kategóriában is rajthoz állt már Castrezzatoban. A legutóbbi versenyén pedig ezen az olasz versenyhelyszínen több körön keresztül csatázott az Európa-bajnokság második helyezettjével, így motiváltsága és elszántsága mellett eddigi tapasztalatai is segítik várhatóan az eredményes versenyhétvége elérésében.

Partnereink

Lázár Lovaspart logója
Zele-Bau logója
Príma Kft logója